Yhteistyökumppanit

 • Ilta-Sanomat - Urheilugaala
 • OP Ryhmä - Urheilugaala
 • Veikkaus - Urheilugaala
 • Helsinki - Urheilugaala
 • Lippu.fi - Urheilugaala
 • Kultajousi - Urhielugaala
 • Yle - Urheilugaala
 • Olympiakomitea - Urheilugaala
 • Paralympiakomitea - Urheilugaala
 • StaffPoint - Urheilugaala
 • Stopteltat - Urheilugaala
 • Tagomo Digital - Urheilugaala
 • ClearChannel - Urheilugaala
 • 10.fi - Urheilugaala
 • Creative Technology Finland - Urheilugaala
 • Kuntaliitto - Urheilugaala
 • Floramore - Urheilugaala
 • Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTO - Urheilugaala
 • Urheilutoimittajain Liitto - Urheilugaala
 • Sponsor Insight - Urheilugaala

Urheilugaala vahvistuu uusilla yhteistyökumppaneilla

Remeo

Keitä olette ja mitä teette?

Remeo Oy on suomalainen ympäristöhuoltoalan yritys. Yhdessä asiakkaidemme kanssa kehitämme uusia ratkaisuja, joilla eilisen roskat palautetaan hyötykäyttöön, huomisen raaka-aineiksi. Työllistämme 330 ammattilaista 14 paikkakunnalla ja kahdeksassa kierrätys- ja hyötykäyttömateriaaleja käsittelevässä laitoksessa. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 78,2 miljoonaa euroa.

Mikä sai teidät lähtemään mukaan tukemaan suomalaista urheilua ja liikuntaa?

Urheilugaalan ja Remeon arvot tukevat vahvasti toisiaan. Meillä molemmilla on vahva tahto toimia tulevaisuuden hyväksi rohkeasti ja uudella tavalla, yhdessä muiden kanssa.

Urheilugaalan pääteemaksi on valittu nuoret urheilijat. Liikuntaan panostaminen ei mene milloinkaan hukkaan, sillä liikkuminen ja urheilu kantavat pitkälle.

Myös me panostamme tulevaisuuteen. Haluamme olla luomassa maailmaa, jossa luonnonvaroja ei hukata.

Haastamme jatkuvasti itseämme ja kumppaneitamme kehittämään uusia kiertotalouden ratkaisuja ja toimimaan yhdessä paremman tulevaisuuden puolesta. Urheilugaala on meille tärkeä kumppani nuorten tavoittamiseksi.

Millä tavalla kumppanuutenne näkyy Urheilugaalassa?

Toimimme Urheilugaalan juhlavan tilaisuuden ympäristökumppanina ja huolehdimme ympäristöhuollon ratkaisuista. Nostamme myös esille kiertotalouden ja kestävän tulevaisuuden merkitystä gaalan vieraille tarjoamalla heille mielenkiintoista aktiviteettiä punaisella matolla. Lisäksi nostamme esille tulevaisuuden merkitystä jokaisessa gaalapöydässä yhdessä Urheilugaalan kanssa.

Terveisiä Urheilugaalan seuraajille?

Remeon toiminnan ytimessä on kiertotalouden edistäminen ja luonnon resursseja säästävän yhteiskunnan kehittäminen. On uskallettava ajatella uudestaan. Yhdessä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa kehitämme uusia ratkaisuja, joilla eilisen roskat palautetaan hyötykäyttöön, huomisen raaka-aineiksi.

Lue lisää!


Sportspot 

Keitä olette ja mitä teette?

Sportspot on Suomen laajin urheiluvaikuttajien tarinoita, osaamista ja tietotaitoa kaupallisesti levittävä yhteisö. Tuomme urheiluvaikuttajien osaamisen saatavillenne nopeasti ja helposti. Löydämme aina kiinnostavimmat vaikuttajat viemään toimintaa uudelle tasolle. Luomme unohtumattomia elämyksiä markkinoinnin, tapahtumien tai aktiviteettien muodossa.

Mikä sai teidät lähtemään mukaan tukemaan suomalaista urheilua ja liikuntaa?

Havainto siitä, että meillä on valtava alihyödynnetty potentiaali urheilun- ja liikunnan vaikuttajien kaupallisessa hyödyntämisessä. Haluamme nostaa sen helpommin, nopeammin ja kootusti käyttöönne.

Millä tavalla kumppanuutenne näkyy Urheilugaalassa?

Meillä on oma lounge, jossa jaamme mm. maailman ensimmäisen yleisö Uunon. Olemme myös punaisella matolla tarjoamassa elämyksiä.

Terveisiä Urheilugaalan seuraajille?

Hienoa että olette mukana viemässä suomalaista urheilua eteenpäin. Mikäli olette kiinnostuneet saamaan palan urheilun siivistä oman organisaation toimintaan niin olkaa yhteydessä ja rakennetaan teille yhdessä unohtumattomia elämyksiä. Fiilistä, osaamista ja tietotaitoa.

Lue lisää!


Huawei

Keitä olette ja mitä teette?

Olemme Huawei Suomen tiimi.

Huawei tarjoaa korkealuokkaisia ja innovatiivisia älypuhelimia, tietokoneita, tabletteja, puettavaa älyteknologiaa ja pilvipalveluja. Huawein tuotteita ja palveluja kehitetään myös Suomessa. Huaweilla on Suomessa Helsingin myyntitoimiston lisäksi kaksi tutkimus- ja tuotekehityskeskusta: Helsingissä ja Tampereella. Huawei työllistää Suomessa yhteensä 370 henkeä.

Mikä sai teidät lähtemään mukaan tukemaan suomalaista urheilua ja liikuntaa?

Urheilugaala on merkittävä tapahtuma ja tavoittaa valtavan määrän suomalaisia, joten haluamme ehdottomasti olla mukana starttaamassa menestyksekästä vuotta 2019 yhteistyössä. Vuosi 2019 on Suomen ja Kiinan välinen talviurheilun yhteistyövuosi, joka luonnollisesti liittyy myös Huaweihin ja haluamme sitä Urheilugaalassa juhlistaa.

Huawein älypuhelimilla taltioidaan valtava määrä sykähdyttäviä urheiluhetkiä joka päivä ympäri Suomen ja maailman, joten yhteistyön näkyminen vahvasti Sykähdyttävimmän urheiluhetken äänestyksessä on erinomainen ja luonnollinen yhteistyö.

Huawei tekee myös yhteistyötä näkövammaisen paraurheilija Ronja Ojan kanssa. Huawei on kehittänyt näkövammaisille Huawein Mate20 Pro –puhelimeen Facing Emotions –sovelluksen, jonka avulla näkövammaiset voivat aistia keskustelukumppaninsa seitsemän erilaista kasvojenilmettä, mm. ilo ja yllättyneisyys. Oja on Suomessa Huawein Facing Emotions –sovelluksen päätestaaja ja voitti tänä syksynä Euroopan mestaruuskisoissa 100 metrin juoksussa kultaa ja pituushypyssä pronssia.

Millä tavalla kumppanuutenne näkyy Urheilugaalassa?

Kaikkien Vuoden sykähdyttävintä urheiluhetkeä äänestäneiden kesken arvotaan kaksi Huawein huippulaadukasta tuotepakettia: palkintoja kahminut Huawei Mate20 Pro –älypuhelin (arvo: 999 euroa) ja Huawei Watch GT –älykello (arvo: 249 €).

Huawei tarjoaa gaalavieraille mahdollisuuden ikuistaa itsensä gaalassa Huawein Mate20 Pro –kuvauspisteessä. Lähetämme kuvan sinulle heti sähköpostiin tai tekstiviestinä ja voit jakaa ikimuistoisen gaalakuvan somessa. #huaweimate20pro #huaweisuomi #UG19

Huawein kuluttajaliiketoiminnan johtaja Roger Yushiwei ja paraurheilija Ronja Oja jakavat  lavalla Vuoden sykähdyttävin urheiluhetki –pääpalkinnon voittajalle.

Terveisiä Urheilugaalan seuraajille?

Seuraa Huaweita sosiaalisessa mediassa ja pääset näkemään Urheilugaala-tunnelmia:
Facebook: https://facebook.com/HuaweiMobileFi
Instagram: https://instagram.com/HuaweiMobileFi
Twitter: https://twitter.com/HuaweiMobileFi

Lue lisää!


Kajon

Keitä olette ja mitä teette?

Olemme Kajon, joka on aidosti suomalainen ja maamme suurin yksityinen taksi- ja tilausajopalveluyritys.

Mikä sai teidät lähtemään mukaan tukemaan suomalaista urheilua ja liikuntaa?

Yhteistä urheilulle ja Kajonille on halu kohdata haasteita ja voittaa ne. Taksipalvelut Suomessa ovat nyt suuren muutoksen keskellä ja näemme tässä suuren mahdollisuuden.

Haluamme olla mukana tukemassa suomalaisia urheilijoita ja auttaa heitä kohtamaan uusia haasteita.

Millä tavalla kumppanuutenne näkyy Urheilugaalassa?

Teemme sitä mitä parhaiten osaamme eli kuljetamme gaalavieraita tapahtuman virallisena kuljetuskumppanina; taksimme ja Exclusive-ajokalustomme näkyy Hartwall Areenalla, matkalle sinne ja matkalla takaisin kotiin.

Terveisiä Urheilugaalan seuraajille?

Tuetaan ja kunnioitetaan suomalaisia urheilijoita ja suomalaista yksityisyrittäjyyttä.

Lue lisää!


Floramore

”Floramore on syntynyt rakkaudesta kukkasidontaan. Olen intohimoinen floristi ja rakastan työtäni. Sen lisäksi olen erikoistunut erilaisten tilaisuuksien koristeluiden toteuttamiseen joita teen sekä yksityisten että yritysasiakkaiden tarpeisiin. Mitä sinä toivot minun sinulle toteuttavan? Kerro se minulle ja toivotan sinut tervetulleeksi matkalle kukkien maailmaan.”

Tanja Lähdeaho, floral designer 
Floramore Oy

Lue lisää!


Coloro

Coloro on 40 henkeä työllistävä tuore vaihtoehto graafisella alalla.

Keskitymme tulostamiseen, painamiseen, asennuksiin sekä markkinoinnin logistiikkaan. Toteutamme vaativatkin tilabrändäykset ja myymälätoteutukset. Suhtaudumme vakavuudella asiakkaisiimme, heidän aikatauluihinsa ja liiketoimintojensa tarpeisiin.

Värjäämme kaikki pinnat, muodot ja materiaalit. Yhden tai miljoona kappaletta. Heti tai huomenna. Yöllä tai päivällä. Kesällä ja talvella.

Uskomme palveluun ja siihen, että tyytyväiset asiakkaamme palaavat luoksemme yhä uudestaan. Testaa meidät ja yllätyt. Iloisesti.

Lue lisää!