Sykähdyttävin urheiluhetki -yleisöäänestys on käynnistynyt!

Teksti: Petra Olamo
Kuva: Henri Juvonen

Huippu-urheilu tarjoaa suuria ilon ja surun hetkiä. Sykähdyttäviä tunteita on koettu niin kotisohvilla kuin laduilla ja kaukaloissa. Kirkkain mitali ei välttämättä ole se kaikkein sykähdyttävin, mutta kuka väittää, ettei Maamme-laulu palkintopallilla tuo kylmiä väreitä. Jokainen urheilua seurannut on kokenut päättyvän vuoden aikana sen itseään kaikkein eniten sykähdyttäneen urheiluhetken. Ja sen puolesta kannattaa äänestää.

Urheilugaala palkitsee jälleen tammikuussa Uno-palkinnolla vuoden Sykähdyttävimmän urheiluhetken. Parasta hetkeä on valitsemassa koko Suomi, sillä voittaja valitaan yleisöäänestyksen perusteella.

Marraskuun 1. päivä käynnistyi äänestyksen ensimmäinen vaihe, jossa äänensä voi antaa Urheilugaalan palkintolautakunnan ennakkoon valitsemille 20 ehdokkaalle. Jos omaa suosikkihetkeä ei löydy tältä listalta, voit jättää mukaan oman ehdokkaasi nimen ja tapahtuman. Äänestää voi kerran 24 tunnin aikana.

Joulukuun 2. päivä järjestetään Urheilugaalan julkistustilaisuus kaikille ehdokkuuden saaneille. Samalla kerrotaan Sykähdyttävin urheiluhetki -äänestyksen ensimmäisen vaiheen tulokset eli kymmenen eniten ääniä saanutta.

Tästä eteenpäin, aina 18.1. gaalailtaan saakka yleisöäänestys jatkuu kymmenen parhaan ehdokkaan kesken.

Äänestys on sähköinen ja äänensä voi antaa Urheilugaalan tai Ilta-Sanomien nettisivuilla.

Tästä linkistä näet kaikki 20 Sykähdyttävin urheiluhetki -ehdokasta ja pääset äänestämään omaa suosikkiasi.